Heb jij ook al van alles geprobeerd en blijft je huidprobleem maar terugkomen? Bij Salonic wordt net even verder gekeken dan alleen de buitenkant.

Sinds 1998 ben ik (Nicole van Halle- Eilander ) gediplomeerd schoonheidsspecialist, uiteraard ANBOS gecertificeerd, later aangevuld met dermatologie voor schoonheidsspecialisten en sinds 2017 aangevuld met de opleidingen orthomoleculair huidspecialist, voedingstherapie en orthomoleculaire suppletie.

Een ommezwaai van huid naar voeding? Nee, eigenlijk niet. Het één staat namelijk niet los van het ander. Hoewel ik mooie resultaten behaal met de behandelingen die ik geef en de producten die mijn klanten trouw gebruiken, heb ik gemerkt dat huidklachten veelal voeding en leefstijl gerelateerd zijn. Zonde dus om dat niet mee te nemen in mijn advies om zodoende het beste resultaat te kunnen behalen. Immers is mijn doel en passie om samen met de klant te werken aan een verbeterde huid. Dat is ook waar de klant voor komt; zijn of haar huid verbeteren en in goede conditie houden.

Wanneer je voor het eerst bij Salonic komt, starten we met een Gratis Huidconsult. (klikbaar) Voorafgaand aan het consult ontvang je per mail een intake formulier met uiteenlopende vragen over je huid, gezondheid en levensstijl. Dit is niet bedoeld om met de vinger te wijzen, maar om inzicht te geven en samen te kijken naar de mogelijkheden.
Tijdens het consult neem ik het ingevulde formulier met je door, bespreken we je wensen en verwachtingen en word je huid goed bekeken en beoordeeld. Hierbij worden ook foto’s gemaakt. (uiteraard met jouw goedkeuring) We nemen de mogelijkheden door die er zijn om jouw huid te gaan behandelen, zowel in de praktijk als thuis.

Wanneer je besloten hebt wat bij jou past, maak ik een persoonlijk behandelplan voor behandelingen bij Salonic en een behandelplan voor thuis. Zo kunnen we samenwerken aan een verbeterde huid en houden we je huid in een goede conditie zodat het resultaat ook behouden blijft.

Wanneer je acne hebt, kun je wellicht je behandelingen vergoed krijgen via je ziektekostenverzekeraar. Informeer bij de verzekeraar naar de voorwaarden. Uiteraard kun je bij Salonic ook terecht voor een klassieke gezichtsbehandeling of een gezellige duo behandeling, maar mijn passie en uitdaging is het verbeteren van en in conditie brengen en houden van de wat minder makkelijke huid.

Ben je benieuwd of zelfs jouw huid, waar je al zo lang klachten mee ervaart, verbeterd kan worden? Wil je altijd geadviseerd en behandeld worden door dezelfde persoon en verzekerd zijn van ervaring en kennis? Reserveer dan een gratis huidconsult en verneem wat jouw mogelijkheden zijn.

Hartelijke groet,

Nicole van Halle- Eilander

Orthomoleculair Huidspecialiste
Schoonheidssalon Salonic