Uw specialist bij Salonic stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Nicole van Halle- Eilander. Sinds 1998 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering , huidproblematiek en voeding en lifestyle. Daarbij bied ik u behandelingen op het gebied van ontharing.

In onze winkel zijn producten voor thuisgebruik verkrijgbaar, ook zonder behandeling kunt u altijd uitgaan van een advies passend bij uw huid, wensen, verwachtingen en budget.

Schoonheidssalon Salonic is aangesloten bij ANBOS, hetgeen garant staat voor diplomering, kwaliteit en hygiëne. Doordat ik geregistreerd sta in het kwaliteitsregister en samenwerk met verschillende zorgverzekeraars kunnen uw behandelingen en/of producten tegen acne deels worden vergoed vanuit uw ziektekostenverzekering. Vraagt u naar de voorwaarden.

Tijdens de behandelingen gebruik ik de producten van MEDEX en KLAPP Deze zijn ook voor thuisgebruik verkrijgbaar.

Uw eerste afspraak bij Salonic, is een huidconsult. Tijdens dit (kosteloos) consult maakt u kennis met mij, met de salon en de werkwijze. Aan de hand van verschillende vragen (welke u vooraf per mail krijgt toegezonden) bespreken we uw wensen en verwachtingen. Daarbij bespreken we de eventuele contra-indicaties. Indien u besluit bij Salonic in behandeling te komen, stel ik een persoonlijk behandelplan voor u op voor zowel thuis als in de salon.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor uw producten wanneer u besluit (tijdelijk) niet voor een behandeling te komen. Graag maak ik tijd voor u vrij om u persoonlijk te adviseren.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op via email info@salonic.nl ik bel u dan graag even terug.

Graag tot ziens bij Salonic

Hartelijke groet

Nicole van Halle- Eilander