Wanneer u voor het eerst bij Schoonheidssalon Salonic komt plannen wij een huidconsult voor u in. Dit bieden wij u kosteloos aan. Tijdens dit consult, waarvoor we ongeveer een half uur reserveren, nemen we een aantal vragen met u door. Zo bespreken we uw levensstijl (bv zongedrag, voeding en ontspanning), bekijken we wat u nu doet aan huidverzorging, doen we een analyse en bespreken we uw wensen.

Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden bespreken we de doelstellingen en maken we een persoonlijk behandelplan zodat we samen met u gaan werken aan het verbeteren van uw huid.

Wanneer u het formulier (Afspraak maken) op onze website invult, bellen wij u spoedig terug voor het maken van een afspraak voor het kosteloos consult.

Let op: Afspraken dienen minimaal 24 uur voor de gereserveerde tijd te worden verzet of geannuleerd. Indien niet tijdig doorgegeven is Salonic genoodzaakt u het gereserveerde in rekening te brengen. Voor het kosteloos consult wordt speciaal voor u tijd gereserveerd. Indien niet tijdig verzet zijn wij genoodzaakt 25 euro in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.