Een mannenhuid reageert anders en heeft een andere structuur dan een vrouwenhuid. Bij Salonic wordt de behandeling daarop aangepast.

Door veel binnenshuis vertoeven, denk aan: werk op kantoor,neon verlichting en CV veroudert de huid sneller dan dat bij de leeftijd past. Ook een verslapte, vermoeide en bleke huid zijn indicaties voor goede huidverbeterende producten en behandelingen.

Ook thuis is het van belang de huid goed te verzorgen. Daarom krijgt u tijdens uw behandeling altijd een vrijblijvend productadvies.

Bent u er niet zeker van hoe het met de conditie van de huid gesteld staat? Geen probleem. U kunt afspreken voor een gratis consult waarin wij uw huid analyseren, uw wensen en doelstellingen bespreken en een advies uitbrengen om uw huid weer snel in een goede conditie te krijgen.

Huidproblemen

Steeds vaker komen we huidproblemen bij mannen tegen. Roodheid, extreem droge huid, zeer gevoelige huid , acne etc. Om te beoordelen om welk probleem het gaat en om te achterhalen waardoor het huidprobleem komt raden wij u aan af te spreken voor een gratis consult. Na een uitgebreide analyse bespreken we samen met u de mogelijkheden en de doelstellingen zodat we een persoonlijk behandelplan voor u kunnen samenstellen.