De collageenproductie vermindert waardoor de huid wat slapper wordt, de eerste rimpels zichtbaar worden en de huid wat dof kan worden. Kortom je huid begint rond je 30ste de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Rimpels kun je niet voorkomen, maar wel vertragen.

Naast huidveroudering zien we ook veel dertigers met een onzuivere huid en zelfs weer puistjes en in sommige gevallen acne. Bij deze huiden is het van groot belang goed te reinigen en eventueel een peelingen- of microdermabrasie kuur in de schoonheidssalon te ondergaan. maar omdat we inmiddels weten dat voeding een hele grote rol speelt bij de conditie van uw huid (en eigenlijk het algehele gestel) bekijken we samen met u de mogelijkheden om uw algehele conditie te verbeteren.

Alle ballen hoog hoog zien te houden kost energie hetgeen ten koste gaat van uw algehele welbevinden en uw huid. Met een paar simpele maar doeltreffende voedingsadviezen hebben we al menig klant kunnen helpen om weer een hernieuwde positieve energie te krijgen en dat zie je terug in een stralende huid.

Om uw huid in conditie te houden is het noodzakelijk thuis ook de juiste producten te gebruiken. Tijdens ons gratis consult zal de schoonheidsspecialiste een uitgebreide analyse maken, waarbij buiten de mogelijkheden in de salon ook de noodzaak van het gebruik van producten thuis uitgelegd wordt. Immers ondersteunt u met de juiste thuisbehandeling de behandeling in de salon, waardoor u het optimale uit de behandeling haalt en zo uw doelstelling tot huidverbetering kunt bereiken.

30+ ? Geen paniek, uw huid kan er stralend uitzien!