Naarmate je ouder wordt, zie je steeds meer vlekjes op de huid. Pigmentvlekjes door bijvoorbeeld zonbeschadiging of anti-conceptie. Rode vlekjes doordat de huid gevoeliger wordt of dunner wordt. Schilferige vlekjes of bruine vlekjes als gevolg van beschadigingen op de huid door krabben, noem maar op. Zo ineens zie je steeds meer vlekjes en wil je er zo snel mogelijk vanaf.

Om te beoordelen om wat voor soort vlekjes het gaat komt u eerst voor een gratis consult. Wij stellen na een uitgebreide analyse en inventarisatie van uw wensen een persoonlijk behandelplan op, waarbij we kunnen kiezen voor directe verwijdering van bijvoorbeeld ouderdomsvlekjes, of voor een peelingen kuur wanneer de huid meerdere vlekjes vertoont. Indien nodig verwijzen wij door naar de huisarts of dermatoloog en werken desgewenst samen aan een verbeterde huid.

MEDEX

Fruitzuur Peeling (kuur; per behandeling)

T-AWAY

Directe verwijdering van
Bijvoorbeeld ouderdomsvlekjes

VPL

Behandeling middels lichtflitsen. Uitermate doeltreffend bij pigmentvlekjes en roodheid in de huid. Afhankelijk van de klachten zijn er over het algemeen 1 tot 4 behandelingen nodig voor een wenselijk resultaat.