Bij Salonic wordt gewerkt met een gratis huidconsult om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Er zijn tal van mogelijkheden om uw er jonger en frisser uit te laten zien zonder naalden of zonder te moeten snijden.

Afhankelijk van uw huid kunt u kiezen uit peelingen, bindweefsel massage, ultrasound radiofrequentie of een combinatie van behandelingen. Samen met de specialist bekijkt u tijdens het consult de mogelijkheden waarna er een behandelplan wordt opgesteld.

Het bereikte resultaat is afhankelijk van het aantal behandelingen, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. Salonic biedt u de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, waardoor er een prachtig resultaat behaald kan worden.

Voor wie?

Droge, vochtarme huid en algemeen slechte conditie van de huid. Een huid met slechte doorbloeding, om de “gezonde” kleur weer terug te krijgen. Een verslapte huid. Bij zonbeschadigde huid en rokershuid, maar ook bij elke andere huid die een extra stimulans kan gebruiken.

Voor algehele verbetering van de huidconditie met een jeugdiger uitstraling als gevolg. Laat u verder informeren tijdens een gratis consult zodat we een persoonlijk behandelplan van 7 weken voor u kunnen opstellen, gericht op uw wensen en doelstellingen.