Pigmentvlekken worden over het algemeen veroorzaakt door te veel zon. Ook onder invloed van medicijnen, anti-conceptie en hormonen kunnen pigmentvlekken ontstaan of verergeren.

Goedaardige pigmentvlekken kunnen verminderd of zelfs verwijderd worden. Ouderdomsvlekjes in gelaat of op handen kunnen in slechts enkele minuten worden verwijderd.

Vooraf komt u voor een uitgebreide intake om de mogelijkheden te bespreken. Zo bekijkt de schoonheidsspecialiste samen met u welke behandeling mogelijk is. Directe verwijdering of een Peelingkuur, afhankelijk van het te behandelen gebied en de conditie van de huid. Ook krijgt u advies mee voor thuis om in de toekomst zonbeschadiging te voorkomen.

Bij enige twijfel over de “goedaardigheid”van een pigmentvlek, zullen wij u te allen tijde doorverwijzen naar de huisarts of dermatoloog voor beoordeling. Wij behandelen cosmetisch en niet medisch.

Het is van groot belang u goed te beschermen tegen UV. Bij Salonic wordt u daarover altijd uitgebreid geïnformeerd.

Schrijf u nu in voor het gratis consult en de schoonheidsspecialiste van Salon Salonic zal contact met u opnemen voor een afspraak. Wij verwijzen in sommige gevallen door naar uw huisarts of dermatoloog.