Veel mensen hebben een gevoelige huid. Gevoelig in de zin van gevoelig voor kou en warmte, snel geïrriteerd, droog , rood, zelfs pijnlijk, maar ook gevoelig of allergisch voor bepaalde stoffen.

Bij Schoonheidssalon Salonic in Deventer wordt er gewerkt met producten die dermatologisch zijn getest, hypo allergeen zijn en speciaal gericht op gevoelige huiden. Er wordt gericht gewerkt op huidverbetering.

Uw behandeling wordt uitgevoerd met de producten van Medex welke volledig natuurlijk zijn, zelfs de conservering. Tevens hebben wij de biologische lijn; Quintenstein in huis verrijkt met etherische oliën en vitaminen.

Vindt u het toch nog spannend omdat u werkelijk “alles”al geprobeerd heeft? Salonic biedt u graag een gevoeligheidstest aan. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Voordat er een behandeling wordt ingepland wordt er eerst een uitgebreide intake gedaan, tijdens het gratis consult. Tijdens dit consult komen ook huidreacties en allergieën ter sprake, zodat de cliënt er zeker van is, de juiste behandeling te krijgen. Ook voor een gevoelige huid zijn er meerdere mogelijkheden.