Een droge huid is vaak schilferig, kan aanvoelen als schuurpapier en heeft weinig tot geen zichtbare poriën. Het heeft een te kort aan talg waardoor er behoefte is aan vet en voeding.

Voelt uw huid ook trekkerig aan? Dan is er hoogstwaarschijnlijk ook een tekort aan vocht in uw huid. Vochtarm en droog is niet hetzelfde. Droog zegt wat over het te lage gehalte aan talg en vochtarm over het te lage gehalte aan vocht. Laat u dus niet misleiden door een trekkerig gevoel. Zelfs een vette huid kan vochtarm zijn.

Om goed te kunnen bepalen wat uw huid nodig heeft, spreken wij eerst met u af voor een consult. Tijdens dit consult, welke gratis is, bespreken wij uw bevindingen en wensen, beoordelen wij uw huid, stellen we u vragen over uw levensstijl om zodoende een algeheel beeld te krijgen over de conditie en behoefte van uw huid. Voorafgaand aan elke behandeling doen wij een huidanalyse om u het beste te kunnen bieden op het gebied van huidverzorging en/of huidverbetering.

Ook voor een droge huid zijn er diverse mogelijkheden, waardoor uw huid weer fijn en soepel aan kan voelen.

Komt u voor de 1e keer naar onze schoonheidssalon in Deventer? Boek dan een gratis consult, vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.