Ontharen met hars is nog steeds erg populair onder zowel vrouwen als mannen. Het te behandelen gebied wordt gereinigd en vervolgens wordt er een dunne laag hars aangebracht, dat direct daarna met een speciale strip weer wordt afgehaald. Geheel pijnloos is het niet, maar het is wel een effectieve vorm van ontharing.

Nadat het haar is verwijderd, wordt uw huid wederom gereinigd en brengt de specialist een verkoelende gel aan. De haren blijven tussen de 3 tot 6 weken weg.

De ideale haarlengte om te harsen is 0,5 cm. Houdt u hierbij rekening alvorens u een afspraak maakt. Tevens is het aanbevolen op de dag zelf en op de dag ervoor geen bodymilk of crème op het te behandelen gebied gebruikt, omdat de hars dan niet goed kan hechten. Na 24 uur kunt u weer prima de zon in, eerde raden wij af in verband met een eventuele reactie.

De huid kan na het harsen wat gevoelig zijn en wat rode oneffenheden vertonen, dit is van tijdelijke aard. Harsen is een prima manier van ontharen om voor een aantal weken van uw haar af te zijn.

Iedereen is anders en een ieder heeft andere wensen, maar we zijn het erover eens dat we graag van ongewenste haargroei af willen. Daar zijn diverse manieren voor afhankelijk van, het haar, uw huid, de plek op het lichaam en uw verwachtingen.

Tijdelijke manieren zijn epileren en harsen, maar er is ook een definitieve ontharing mogelijk zowel voor hem als haar. Wilt u weten wat de beste manier van ontharing voor u is? Spreek dan af voor een gratis consult waarbij onze specialisten u graag verder informeren.