Hoe werkt elektrisch ontharen?

Elektrisch ontharen is een methode om storende haren te verwijderen. Alle haarkleuren, ook blond, grijs en rossig, kunnen door middel van elektrisch ontharen worden verwijderd. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje het haarzakje en de omgeving vernietigt. Hierdoor kunnen geen voedingstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei.

Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periode tussen twee behandelingen wordt wel steeds groter.

Doordat Nicole van Halle- Eilander staat geregistreerd in het kwaliteitsregister kan het zijn dat u via de zorgverzekeraar in aanmerking kunt komen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering voor overbeharing in het gelaat. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.

Vooraf wordt er gewerkt met een kosteloos consult om u verder te informeren. U kunt hiervoor een afspraak maken.
Behandeling Prijs
Starttarief tot 20 minuten €37,50
Extra tijd tot 10 min extra €13,00