IVM de maatregelen rondom Corona werken we bij Salonic met een protocol. daarbij krijgt u voorafgaand aan uw behandeling een vragenlijst om in te vullen.

Protocol Salonic Covid-19

*** Leest u dit protocol goed door en houd u eraan voor en tijdens uw bezoek***

 1. Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.
 2. Zonder vooraf gemaakte afspraak (per email) is het niet toegestaan het pand te betreden ivm het aantal mensen in de ruimte.
 3. U mag geen andere personen meenemen naar uw afspraak, u komt alleen.
 4. Heeft u producten nodig? Bestelt u deze via info@salonic.nl, waarna er een afspraak met u wordt ingepland.
 5. Hanteert u de afgesproken tijd, kom niet te vroeg of te laat en blijf niet napraten na afloop van uw behandeling. De tijd is nodig om tussendoor te kunnen reinigen en om niet meerdere klanten tegelijk te ontvangen.
 6. Hou minimaal 1,5 mtr afstand tot andere klanten indien aanwezig of blijf even buiten wachten bij mooi weer.
 7. Voorafgaand aan de afspraak worden u vragen over uw gezondheid gesteld, geef eerlijk antwoord het gaat om uw en mijn gezondheid maar ook om mijn bedrijf.
 8. Bij (lichte) klachten zoals hoest, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, verhoging tot 38 graden, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten, blijft u alstublieft thuis en zeg de afspraak af. Ook bij twijfel.
 9. Heeft u contact gehad met iemand die koorts en/ of benauwdheidsklachten heeft gehad de afgelopen twee weken, blijft u dan thuis en zeg de afspraak af.
 10. Bent u de afgelopen 4 weken op vakantie geweest? Zoja; waar bent u geweest en wanneer bent u teruggekomen? Geef dit minimaal 48 uur voor uw afspraak door aan uw behandelaar. Bent u in een gebied geweest dat minimaal code oranje heeft of heeft gehad gedurende uw verblijf, dan kunt u pas weer afspreken na minimaal 14 dagen. Heeft u klachten of heeft u klachten gehad? Pas wanneer u minimaal 14 dagen klachtvrij bent, kunnen we afspreken.
 11. Bij binnenkomst wordt er gevraagd uw handen te desinfecteren, volgt u de aanwijzingen op.
 12. Er wordt geen make-up aangebracht na de behandelingen, u mag geen testers gebruiken.
 13. Raakt u zo min mogelijk aan.
 14. Neemt u alstublieft zelf een schoon badlaken mee naar uw behandeling voor over de stoel om op plaats te nemen en wanneer u een deken over wil tijdens de behandeling, een schone deken/ plaid.
 15. Tijdens de behandeling wordt er zo min mogelijk gesproken. Advies en afrekenen gebeurt op 1,5 mtr afstand.
 16. Uw aankoop en behandeling kunt u per pin, contactloos of contant voldoen. (contant geld wordt in een bakje op de toonbank gewisseld.)
 17. Er wordt gewerkt met een hygiëne protocol waarbij er na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd wordt. (denk ook aan kranen, deurklinken en pinautomaat)
 18. De behandelaar draagt handschoenen, mondkapje en eventueel bescherm kap/ bril.
 19. Bij enige vorm van twijfel, neem vooraf contact op via info@salonic.nl

Dit protocol is zorgvuldig samengesteld op advies van de brancheorganisatie, de overheid en de ondernemer. Voor uw en mijn veiligheid ga ik er in vertrouwen vanuit dat u dit protocol naleeft en iedereen kan genieten van zijn of haar behandeling.

Heel graag tot gauw!

 

Hartelijke groet,

Uw schoonheidsspecialist

Nicole van Halle- Eilander